VOKALNA AKADEMIJA je pedagoški sustav za edukaciju govornoga i pjevanoga glasa. Temelji se na vokologiji, suvremenoj disciplini koja sjedinjuje znanost o glasu s pedagogijom glasa. Tako pedagogija postaje objektivna spajajući znanstvene spoznaje o glasu s tradicionalnom fonopedagoškom praksom. Osnivač i mentor VOKALNE AKADEMIJE je Branko Starc. www.brankostarc.com

Cilj je unaprijediti vještinu i znanje o glasu u svim strukama i na svim područjima koja su povezana s ljudskim glasom te pružiti odgovarajuću poduku.Namijenjena je stručnim osobama kojima je glas izravno ili neizravno predmet rada i zanimanja, osobama koje žele poboljšati kakvoću svoga glasa ili je sačuvati te onima koji pomoću unapređenja vlastitoga glasa žele izgraditi svoju osobnost.


Djelatnost čini organiziranje škola, tečajeva, majstorskih radionica, seminara i predavanja za potrebe stručnog usavršavanja i dostudijskog doškolavanja. Predavanja u sklopu Škola održavaju se tjedno ili mjesečno tijekom dužeg razdoblja. Seminari, tečajevi i majstorske radionice traju jedan ili više dana.

 


Predavanja se održavaju u Zagrebu i u drugim gradovima Hrvatske.Predavači su priznati stručnjaci za glas, znanstvenici i glazbenici s umjetničkom reputacijom.Svaki polaznik VOKALNE AKADEMIJE dobije svjedodžbu ili diplomu po završetku predavanja ili Škole.Upisati se možete na sljedeće načine:
1. ispunjavanjem internetske prijavnice na našoj webstranici
2. slanjem tiskane prijavnice na naznačenu adresu poštom ili na telefaks
3. e-mailom
4. telefonski
5. kod suorganizatora predavanjaOrganizator je tvrtka BeSTMUSIC d.o.o..